Egy testépítő naplója

Egy középszintű testépítő életéről tudhadtok meg mindent...majdnem mindent :)

HTML

Zuhanórepülés

2007.09.13. 04:31 | Hox | Szólj hozzá!

Tudjátok van most ez a film, Zuhanórepülés. Egy srácról szól aki drogos volt, maffia kapcsolatai voltak, majd egy becuccolt éjszaka után kiesett a hetedikről és mostmár kerekes székben éli az életét. Az a helyzet hogy én rohadtul nem tudom sajnálni. Vele van tele a média. Gondolkozzunk már el egy kicsit... Drog, maffia. Az oké hogy jó példa ez a film arra hogy vigyázzunk mert mi is így járhatunk, de akkoris nem kellene ennyire sztárolni valakit. Különbenis ez a baleset mentette meg az életét, vajon most hol lenne?

Sajnos az utóbbi napokban anyagi gondjaim vannak. Egyenlőre kérdésesnek látszik a diétám. Két lehetőségem van. Vagy még szarabb helyzetbe hozom magam, de megcsinálok egy hat hetes diétát vagy következik 10hét pihenés (szeptember második fele, oktober és november) és decembertől kőkemény tömegelés következik. Addigra rendezni tudom az anyagi helyzetem. Valószínűleg ezt az utóbbi variációt fogom választani. Igazábol nem is baj hogy így alakul a dolog, nem kell magam majd azon stresszelni, hogy de szar hogy le vagyok égve teljesen. Van még egy másik fontos dolog. Halogatom már egy éve, de meg kell műteni a lábam. Aztmondják egy hetet legalább pihennem kell és ideje is megcsinálni, mert már alig tudok járni, cipőthúzni. 

Végig gondolva ezt az elmúlt tömegnövelési időszakot meg vagyok elégedve. Viszonylag szolidan csináltam. Az elkövetkezendő időszakhoz képest legalábbis biztosan. Tömegben nem volt olyan nagy mérvű növekedés inkább érettebb és minőségibb izomzatra tettem szert. A két hónap pihenés alatt heti négy edzést tervezek és a súlyom nem engedem 95kiló alá. Úgy gondolom jövő ősszel az open kategória reálisnak tűnhet. Utána érdeklődtem és akár még újoncban is indulhatnék, mivel eddigi legjobb helyezésem egy hetedik hely volt és aki még nem volt eslő hatban az indulhat újoncban. Mindenképpen az Open a cél! Meglátjuk mi lesz. Mindenképpen szeretném megköszönni, mindazok segítségét, akik hozzájárultak a munkám sikeréhez. Neveket itt nem szeretnék felsorolni, tudják ők hogy kikről van szó. Voltak visszahúzó tényezők is. Rávilágítottak arra, hogy mennyire visszafognak az edzésben. Párkapcsolatot azthiszem az elkövetkezendő egy évben semmi komolyat nem szeretnék.

Ma vár rám egy kör az egyetemen, doki és egy fasza kis melledzés.

A bejegyzés trackback címe:

https://hawks.blog.hu/api/trackback/id/tr52164213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása