Egy testépítő naplója

Egy középszintű testépítő életéről tudhadtok meg mindent...majdnem mindent :)

HTML

Jön a meleg!

2007.07.15. 18:39 | Hox | 1 komment

Harmadfokú hőségriadót rendelnek el holnaptól, akár 41fok is lehet. Hát nemtudom, kemény hét lesz. Ez a meleg már elve megterhelő a szervezetnek, ne még a kemény edzés. Hálisten klíma van, már csak azért kell imádkozni hgy kapcsolják is be. Lassan eltelik ez a hétvége is. Végre nem unatkoztam, hosszú idő után az első hétvége amikor nem unatkozok. Ilyen az ha szerelmes az ember, végig együttvagyunk :)

Ma meghallgattam már a BB.Rádióban Lauter Victort. Ajánlom mindenki figyelmébe. Nem kell róla beszélni hogy mit mondd, teljesen igaza van mindenben, meg kell hallgatni és úgy kell élni! Egy másik dolog, ezt Bunny blogjából másolom ide:

"nagyon szomorú dolog történt ma, nem árulhatok el részleteket, de a mai forgatáson halálos baleset történ melynek áldozata egy kutya, akit Vegasnak hívtak. (rosszkor volt rossz helyen, de ez elgondolkodtató lehetne egyeseknek arról, hogy a súlyok világa játék-e vagy sem és bevisszük-e a gyereket meg a kutyát az edzőterembe!) nyugodjék békében!

(ez kurvára nem vicc!)"

De nem ám! Lehetett volna ott egy kisgyerek is. El kellene gondolkodni hogy beengedjük e a gyerekek kiskedvenceket...

Mivel holnap hőség lesz így természetesen egész nap úton leszek. Tudok ám szervezni!

A bejegyzés trackback címe:

https://hawks.blog.hu/api/trackback/id/tr79118435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csokimancso 2007.07.17. 06:01:37

HA HA HA HA HA ;-))
ugye nem csak ilyen marhaságokat olvasol, mint drugsbunny.net ;-))

forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=35vetson568WSM
süti beállítások módosítása