Egy testépítő naplója

Egy középszintű testépítő életéről tudhadtok meg mindent...majdnem mindent :)

HTML

MÁV

2007.09.18. 12:20 | Hox | Szólj hozzá!

Beszartok! Tegnap este vonatozok haza edzésről. Felszállok a vonatra, teljes sötétség. Értem ezt most úgy, hogy nem volt világítás. Ezen még nem is csodálkoztam, mert mindig úgy szokott lenni, hogy mielőtt indul a vonat a kalauz végigrohan és felkapcsolja a világítást. Ez tegnap valahogy kimaradt :D Elég visses volt, ahogy az a sok ember a teljes sötétségben ült a vonaton. Dehát megszorítások vannak kéremszépen, sporolni kell! Ebböl csak azt akartam kihozni, hogy ugye azt hallottuk, hogy emelkedni fog a szolgáltatás színvonala...emelkedett. Mostmá minden nap késnek a vonatok, koszosabbak, büdösebbek és este már világítás sincs. Azt már meg sem említem, hogy a Miskolc-Nyíregyháza vonalon, a genetikailag hiperpigmentált egyének, jövedelem kiegészítésképp lehúzzák a dolgozó népet a picsába. "Deszép óra", "Mutasd csak a telefonod haver", meg hasonlók.

Célegyenesben vagyunk! Már két hét sincs vissza az olimpiáig. Még hétvégén spanyolországban megrendezik a Santa Susana Pro-t, amely még kvalifikál az olimpiára, úgyhogy hajrá Sztivi! A képeket elnézve, elég kemény lesz a mezőny. Hogy ki fog nyerni? Tippelni se merek. Igazából én egy nevető harmadiknak örülnék a legjobban. Tömegben Ronnie és Jay verhetetlen lesz, de talán a tisztelt bírói kar végre meghúzza azt a lépését, hogy nem a tömeg, hanem az esztétikum dominál. Nem favorizálok senkit, bár Victor Martinez fizikuma tetszik. Johnny O Jackson is nagyon komoly formát hozott az Atlantic City Pro-ra. Nagyon várom, ki fog nyerni.

Most a nagyok után, pár szó az én edzésemről. Tegnap bicepszeztem, most majd be szarok, olyan izomlázam van. Semmi említésre méltó nem történt ezen kívül, hacsak nem az, hogy ismét elcsodálkoztak azon hogy csirkét és rizst kell enni, hogy nőjjön valaki. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hawks.blog.hu/api/trackback/id/tr52169294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása