Egy testépítő naplója

Egy középszintű testépítő életéről tudhadtok meg mindent...majdnem mindent :)

HTML

Hőőőség...

2007.07.19. 11:12 | Hox | 2 komment

Ez a meleg kezd az agyamra menni, de ahogy észrevettem nem csak nekem kezdenek problémák lenni odabenn...

Első körben szeretnék reagálni egy kommentre. Nos kedves csokimancso, előszöris örülök hogy olvasol. Másodszor, kifejthetnéd bővebben a bunny utálatod okát. Én nem akartam beelfolyni ebbe a vitába, se bunny oldalán se az sg-forumon, se itt. De azthiszem a miheztartás végett muszáj leírnom a véleményem. Ki is az a Drugsbunny? Egyáltalán miért érdekes pl a neve? A név csak egy dolog, a mögötte rejlő személyiséget kellene megismerni. Nekem van hozzá szerencsém. De hogy válaszoljak a saját magam által feltett kérdésre, bunny...egy ember aki az ismeretlenésgből felküzdötte magát oda ahol most van. Mint minden ember ő is boldugulni akar és tud. Ez lehet sokak szemét szúrja, de ott a lehetőség, tessék utánna csinálni. Arrol se feledkezzünk meg, hogy mit tett ő a testépítésért. Van még egy edző válaszol rovat? Van még BBTV, Rádió...versenysorozat??? Hogy nagyképű lenne? Perszehogyaz, az a baj hogy nemismerik azok az emberek akik fikázzák. Ez nem nyúlseggnyalás, hanem a tények. A fikázóknak üzenném, tessék utánna csinálni! Aztán lehet fikázni...

Térjünk át inkább az edzésre. A legnehezebb a teremig elvergődni. Sajnos nekem nincs klímás autóm, sőt semmilyen autüm sincs. Máv Start :D Eléggé kikészítő ebbe a melegbe az utazgatás, dehát muszáj. Mert aki a cél akarja annak az eszközt is akarnia kell! Már csütörtök van túlvagyok a legnehezebb edzéseken, viszont a meleg miatt mostmár a könnyű is nehéz. A klíma működik a terembe, máramikor :) Hát hogy mit láttam szerdán? Netudjátok, de úgyis megfogjátok, majd közzéteszem a kis videócskámat csak legyen időm meg kedvem szórakozni azzal hogy feltegyem valahová.

A bejegyzés trackback címe:

https://hawks.blog.hu/api/trackback/id/tr41120990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Briguuus 2007.07.19. 22:08:42

Hágeci beszarik a picsám:)))))))))))))))))))))

mini hawks 2007.07.20. 00:01:04

Elöbb még a torkod fájt :), nah de nó para alád tolom gyorsan a zenélös, gurulós bilimet ;)
süti beállítások módosítása