Egy testépítő naplója

Egy középszintű testépítő életéről tudhadtok meg mindent...majdnem mindent :)

HTML

Kísért a múlt

2007.08.10. 00:56 | Hox | 4 komment

A sejtelmes cím a sötét igazságot takarja. Az életembe újra visszatért a bizonytalánság. Szokták mondani, fejben dől el minden. Ha az elme nem tiszta nemlátod a célt sem, és a célhoz vezető utat is elhomályosítja egy győnyőrű ám annál gyilkosabb érzés...

Az utóbbi pár hétben minden a legjobb úton haladt. Kaja, edzés és lelkileg is ottvoltam. Most újra kigyulladt a piroslámpa. Megpróbálom legyőzni. Vannak még barátaim akik elkísérnek ezen az úton is. Egyre kevesebb. Egyvalami viszont nem változik, az a szarkavarás. Ez a tipikus magyar mentalitás. Eccer majd valaki elmagyarázhatná miért kell így viselkedni.   

Felmerült egy lehetőség, az edzőterem üzemeltetése. Amit megjósoltam bekövetkezett, csődbe mentek. Volt ennek persze más oka is a háttérben mint a már említett tipik magyar viselkedésből adódó, vendégelvándorlás. Nemlátok sajnos túl sok esélyt arra hogy beteljesedjen az álmom, sok a kérdőjel. Nálam okosabb emberek is aztmondják jól gondoljam ezt meg és számoljak mielőtt bármit is elhamarkodottan tennék.

Lassan elteszem magam a holnapi hátedzésre. Nem hiányzik nekem a teremváltás. Valahogy nem kedvelnek engem az emberek. Nagyképűnek mondanak. Lehet okot kellene már adnom rá...

Egy kép a jelenlegi formárol (köszönet Viktornak a képért)

A bejegyzés trackback címe:

https://hawks.blog.hu/api/trackback/id/tr53136511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.viCtor. 2007.08.18. 18:23:43

Nagyon sukár lett a kép :o) (mikk-makk)

.viCtor. 2007.08.18. 18:29:51

Hopsz, faszomat a cookie-k ba :$

kgx 2008.10.24. 13:27:58

Talán ha újra visszatérnék edzeni, lehet hogy egyszer úgy néznék ki, mint Te:-)?
süti beállítások módosítása