Egy testépítő naplója

Egy középszintű testépítő életéről tudhadtok meg mindent...majdnem mindent :)

HTML

...

2007.06.14. 18:07 | Hox | Szólj hozzá!

Olyan szinten unom magam, hogy az félelmetes. Ma láttam egy jó álláshírdetést, holnap felhívom őket. Kell a péz a felkészülésre. Meg 1-2 fasza ruhát is venni kéne már, úgy nézek ki már lassan mint valami csöves. Az a baj hogy ami nekem tetszik az nincs az én méretembe. Ami meg feljön rám az vállba hátba jól áll de combközépig ér és lóg rajtam mint tehénen a gatya. Ménem csinálnak testépítőkre normális ruhákat???

Csetelek, istenem hogy ott mennyi marha van. Az emberi butaság néha határtalan méreteket ölt. Mindenhol ez van egyébként nem csak a cseten. Az emberek rohannak, agresszívoskodnak és elfelejtenek élni. Elég csak villamosozni miskolcon, szállna le az ember a sok paraszt meg ahogy nyílik az ajtó már tolokodna is fel és ha megjegyzi az ember, hogy leszállnék még fel vannak háborodva. Ha nyakonbasznám vajon háborogna e???

Van még egy vizsgám, tanulni kéne rá. Igazából nincs kedvem...semmihez. Pedig annyira mennék valahova, csak ne itthon üljek. Holnap legalább nem lesz unalmas a napom. Megyek dokihoz, szokásos kontroll vizsgálatok meg edzés. Valahogy úgy alakítom hogy sokáig tartson. Szombaton mostmár tényleg pestre kellene mennem.

Nemsoká fél hét. Egyetlen értelmes műsor a tv-be a híradó. Bár má azzal is a tököm van tele. Már fogadást fogok rendezni hogy vajon a rendőrök megerőszakolták e a csajt vagy sem. Ez is egyébként az emberi elme elkorcsosulását mutatja. Legyen bármely félnek is igaza. Ha a rendőrők megerőszakolták a csajt akkor azért, ha a csaj meg kitalálta akkor meg pláne. Bár ha nem lenne ez akkor a híradó arról szólna hogy pistabácsi részegen elesett a biciklivel a kocsmából hazafelé.

Na mind1... Kezdek valamit magammal :)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hawks.blog.hu/api/trackback/id/tr6498736

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: agen sbobet terpercaya 2018.12.03. 09:46:23

Valaki lőjje már le! - Elolvastuk és megnéztük Az amerikai-t. - óriásiblog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása